Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Clean K1.2 20" 2019 Trial Kerékpár

Ár:
€ 8,35
Cikkszám: c-k12-20-krp
Várható szállítás: 2023. január 09.
Szállítási díj: € 6,19
Elérhetőség: Előrendelhető

A K1.2 kétségeket felülmúlva a K1 továbbfejlesztett verziója. De mit lehet még fejleszteni egy csúcsbringán? A fejlődés határtalan és nem csak a bringás oldaláról, hanem a technológiák terén is.  Az új típus kapott egy új fekete gonosz megjelenést, néhány piros kiegészítővel. A kerékagyakat tovább gondolva kialakították a vázat, illetve a villát úgy, hogy átütőtengelyes legyen legalábbis, ha szeretnénk. A vázba, illetve a villában is tudjuk cserélni a kerék fogadó betétet, és így eldönthetjük, hogy átütő vagy sima kerékaggyal használjuk paripánkat. 

Kapható választék:
Felszereltség:
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Váz és Villa:
A k1.2 váz kizárólag tárcsakonzollal rendelkezik a 20" méretben. A felfogatási pontot a láncvillára helyezték, hogy a fék a lehető legmerevebb fékerőt biztosítsa. Magas modulus számú karbonból készülnek, és mindegyik kézzel. A fejcső taperedes kialakítású, persze ez egy csúcsmodellnél nem is lehet másképp. A villa is magas modolus számú karbon anyagból készül, mely nem csak az alacsony súlyt jelenti, hanem a hatalmas merevséget és szilárdságot is egyesíti. A tajvani laboratóriumban erőteljesen tesztelték a villát, és kiállva a megmérettetéseket megérdemelten „EN” ütés és fáradtság engedélyt szerzett. A 180 mm hosszú villanyakba integráltak egy alumínium csövet, hogy még merevebbé tegyék. A villanyakban integrált rózsa gondoskodik a fejcsapágy összehúzásáról.


Kerék szett:
2020 legnagyobb újításaként a k1.2 villákban és vázakban a cserélhetők papucsok. Ennek köszönhetően ezek az alkatrészek kompatibilisek a hagyományos 8mm-es tengellyel szerelt és az átütőtengelyes kerékagyakkal is. Ehhez csak a megfelelő betétet kell rögzítenünk egy apró csavarral a belső oldalon, és máris rögzíthetjük az adott kerekünket. Ezek alumíniumból készülnek és tökéletesen fekszenek bele a vázba / villába egyaránt, így rögzítve a kerekeket. A kerekek a Clean Pro felnivel vannak felruházva, hogy a Triál kerékpárunk a lehető legkönnyebb lehessen. Persze ebben a húzott küllők is szerepet játszanak.


Fékek a csúcsról:
A Hope márka mögött csak prémium alkatrészeket terveznek és gyártanak. A triál kerékpár esetében, ha tárcsafék akkor a Hope a befutó. A fékkar és a féknyereg egyaránt CNC megmunkálással készül. Hihetetlen precíz és pontos a felépítésük, ennek köszönhető, hogy minden egyes fékhúzásnál ugyan azt a merev és biztonságot nyújtó érzést fogjuk kapni. Persze a Hope nem csak jót készít, de megjelenésben sem az utolsó. Ha nem snassz színben szeretnénk triál bringánkat látni, akkor a Hope fékalkatrészeit több színben is megkaphatjuk.
A villának köszönhetően a World Cup Edition bringánál is kiválaszthatjuk, hogy előre tárcsa vagy felni féket kérünk. Amennyiben nem a Hope fék mellett döntünk akkor előre a már jól ismert Magura munkahengereket kapjuk és a Clean saját gyártású fékkarját. Váz szett

Váz:                              Clean K1.2 Karbon váz

Villa:                             Clean K1.2 Karbon Villa


Váz jellemzői
A Clean nem elsőként adta ki a karbonvázát, de jelenleg ők készítik a legjobbat a piacon. Sokáig tesztelték és sok prototípust készítettek mire forgalomba jutatták a K1 modelleket. Az első modell viszont már nem elérhető, de itt van nekünk a K1.2 ami a még tovább fejlesztett verzió. A váz tartalmazza a csúcskategóriás alkatrészek beépítési lehetőségét. A Taperedes villa, a BB30 hajtásrendszer, a láncfeszítési mechanizmus, a féknyereg rögzítésének elhelyezése és nem utolsó sorba az átütős kerékagyak beszerelése teszik a legjobbá ezt a vázat. Ezek a jellemzők nem csak a legújabb megoldásokkal felsorolt kerékpárt eredményezi, hanem egy nagyon erős, könnyű és tartós Triál kerékpárt alkot.


Kerekek:   
Első/Hátsó kerékagy: Clean X3 kerékagy
Első/Hátsó felni:   Clean Pro Felni
Küllők és küllőanyák: Húzott 1,8 mm-es küllők / Piros alumínium küllőanyák
Eslő/Hátsó Külsőgumi:            Clean Koala Külsőgumik
Belsőgumi: Clean Light Belsőgumi
   
Felszereltség:  
Kormánycsapágy: Clean Integrált kormánycsapágy
Kormányszár: Clean Pro kormányszár
Kormány: Clean Karbon kormány
Markolat: Clean szivacs markolat
Első felnifék: Magura munkahengerek és Clean fékkar
Hátsó tárcsafék: Hope Tech 3
   
Hajtás:  
Középcsapágy: Clean BB30 Hajtásrendszer
Hajtókar: Clean BB30 160mm-es hajtókar
Pedál: Clean keretes fekete
Racsni: Clean HG 135.9 racsni
Racsnivédő: Clean bashguard
Fogaskerék: Clean Alumínium fogaskerék 12T
Lánc: KMC X9 Ultralight Lánc
Láncfeszítő: Clean láncfeszítő, ipari csapágyas görgőkkel