Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Clean X1 20" 2021 1010mm WC Edition Kerékpár

Cikkszám: c-x1-20-1010-wc-kp
Várható szállítás: 2023. november 08.
Szállítási díj: € 6,19
Elérhetőség: Előrendelhető

A Clean X1 20" 2021 1010mm WC Edition Kerékpárok tökéletes átmenetet képeznek a belépő szintű kerékpárok és a profik között. Geometriában, villanyak kialakításban és láncfeszítési technikában a legprofibb Trial biciklikkel egyezik meg, mégis meghagyták a már jól bevált megoldásokat. Nevezhetnénk tökéletes második kerékpárnak is.

Leírás és Paraméterek

Váz és Villa:
A Clean első váza és villája az X1 típusnevet kapta. Persze ez nem azt jelenti, hogy ez az elsődleges kialakítás. Eleinte csak saját felhasználásra és tesztelésre készített vázat Abel Mustieles a Clean Trials alapítója és tulajdonosa. Folyamatos fejlesztéseket módosításokat végeztek el, hogy a végeredmény elkészüljön. A váz jellegzetessége, hogy belépőszintű váznak mondhatjuk az ő palettájukon viszont profi kialakítások jellemzik. A fejcső Tapered kialakítása, a kánfeszítő mechanizmus és a geometria nem egy belépőszintet képviseltet, hanem egy profi szintet, elérhető áron.


Kerék szett:
A felnik erősek és könnyűk. A kerékagyak ipari csapággyal szereltek. A küllők húzott 1.8 vastagságúak. Ezek a jellemzők mind a tartósságra és a könnyű kezelhetőségre hajaznak. A köpeny a Clean márka által már jól ismert Koala, ami nem csak tapadásban, de rugalmasságban is kiváló.


A fékek csúcsa:
A Hope márka csak prémium alkatrészeket terveznek és gyártanak. A triál kerékpár esetében, ha tárcsafék akkor a Hope a befutó. A fékkar és a féknyereg egyaránt CNC megmunkálással készül. Hihetetlen precíz és pontos a felépítésük, ennek köszönhető, hogy minden egyes fékhúzásnál ugyan azt a merev és biztonságot nyújtó érzést fogjuk kapni. Persze a Hope nem csak jót készít, de megjelenésben sem az utolsó. Ha nem snassz színben szeretnénk triál bringánkat látni, akkor a Hope fékalkatrészeit több színben is megkaphatjuk.


Számomra megfelelő választás?
A Clean kerékpárok az egyik legjobb választás mindenki számára főleg, ha hosszútávon gondolkozik. A modern geometria, a komoly alkatrészek és az alkalmazott innovációkat figyelem előtt tartva minden felhasználó alatt komoly teljesítményt jelent hosszasan. Mindegy, hogy kezdő vagy haladó bringás vagy! Érezni fogod, hogy profi bringán állsz és a könnyebb kezelhetőség miatt fejlődnöd is könnyebb lesz.


Váz szett

Váz:                              Clean X2. Alumínium 6061 T6 + 7075 T6 anyagból készült.

Villa:                             Clean K1.2 Karbon Villa


Váz jellemzői

A Clean a belépő szintű bringájában is alkalmazza azokat a modulokat, melyek profivá teszi az adott kerékpárt. Kezdjük is a paripa elején. A Váz fejcsöve alul 1-1/4-es, felül pedig 1-1/8-os méretű, ami azt jelenti, hogy az X2 Tapered villával nagyon merev bringát sikerült kivitelezni. A Láncfeszítő külön betétben helyezkedik el, így a váz nincs kitéve veszélynek. Egy esetleges feszítőre esést követően vagy a csavar túlhúzásánál sem kell megijedni, hisz a vázunk nem sérül. A papucstávolság 116-mm ami szintén a merevséget fokozza. A fényezés egy nagyon kemény és sportos megjelenést biztosít felhasználójának. Természetesen nem lehetetlen összekarcolni, de nem lesz könnyű dolgunk.


Kerekek:   
Első/Hátsó kerékagy: Clean Expert Kerékagy
Első/Hátsó felni:   Clean erősített profilú felni
Küllők és küllőanyák: 1.8mm fekete küllő / Piros alumínium küllőanya
Eslő/Hátsó Külsőgumi:            Clean Koala 2.0 / Clean Koala 2.5
Belsőgumi: Clean Light belsőgumi
   
Felszereltség:  
Kormánycsapágy: Clean integrált Taperedes kormánycsapágy
Kormányszár: Clean 130 x 25º
Kormány: Clean karbon 103mm emelkedésű kormány
Markolat: Clean szivacs markolat
Első tárcsafék: Hope Tech 3
Hátsó tárcsafék: Hope Tech 3
Féktárcsa: Clean RS 160mm + 162.5mm
   
Hajtás:  
Középcsapágy: Clean ISIS 128mm
Hajtókar: Clean ISIS Hajtókar 160mm
Pedál: Clean Szimplakeretes pedál
Racsni: Clean 108.9 racsni
Racsnivédő: Clean Bashguard 
Fogaskerék: Clean 13 fogas lánckerék
Lánc: KMC 610HX
Láncfeszítő: Clean láncfeszítő. 7075 CNC testel. 11 fogas lánckerekekkel