Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Crewkerz Ultimate Trial Kerékpár HS+Disc

Ár:
€ 7,61
Cikkszám: crew-ultimate-20-hs-bike
Várható szállítás: 2023. január 09.
Szállítási díj: € 6,19
Elérhetőség: Foglalható
A  Crewkerz Ultimate Trial Kerékpár HS+Discok képzik az alumínium bringák csúcsát. Éveken keresztül vezették be az újabbnál újabb fejlesztéseket, mellyel a karbon kerékpárok megjelenéséig abszolút a leginnovatívabb cégként tartották számon. A modern geometriájának köszönhetően mai napig kompromisszum mentes választási lehetőséget biztosít az Alu biciklik kedvelőinek.
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Váz és Villa:
A Crewkerz egy francia gyártó. Az vázaik híressé váltak, a tartósságuk és merevségük miatt. A első szériák még kimagaslóan nehezek voltak, emiatt a grammániások nem kedvelték, viszont a hosszútávra vásárlók igen. Az Ultimate vázak megkaptak minden fejlesztést ami jelenleg a piacon elképzelhető és így profi szintre emeli ezt a modellt és vele együtt a márkát. A váz fejcsöve alul 1,1-8"-os míg felül 1,1-5"-os, így kialakítva a Tapered villa beszerelésének lehetőségét. A váz AS30-as hajtásrendszerrel kompatibilis. Ez a hajtás egy 2 részes középcsapágyból és hajtókarból áll. A kerék a vázba 12mm-es tengellyel illeszthető be, míg a villába 9mm-es tengellyel rögzíthetjük. A lánc feszítését egy duplagörgős láncfeszítő biztosítja. Ennek szerelése és beállítási módja gyerekjáték és mellette folyamatos feszességet biztosít új lánc felrakását követően is.


Kerék szett:
A Waw kerekek az átütőtengelynek és a széles agyháznak köszönhetően meglehetősen merevek. Az első agy 9mm-es tengellyel rögzül míg a hátsó 12mm vastagságú. Az átütő tengely hihetetlen egyszerű, egy oldalról tudjuk ki és betenni a tengelyt és csak egy Torxkulcs szükséges hozzá. A felnik természetesen nagy könnyítő lyukakkal rendelkeznek a súly csökkentése érdekében. A gurulást a Vee Tire gumik biztosítják a bringán. Oldalfala némileg erősített, futófelülete pedig sűrű egyirányú mintázattal ellátott.


Fékek a csúcsról:
A Hope márka mögött csak prémium alkatrészeket terveznek és gyártanak. A triál kerékpár esetében, ha tárcsafék akkor a Hope a befutó. A fékkar és a féknyereg egyaránt CNC megmunkálással készül. Hihetetlen precíz és pontos a felépítésük, ennek köszönhető, hogy minden egyes fékhúzásnál ugyan azt a merev és biztonságot nyújtó érzést fogjuk kapni. Persze a Hope nem csak jót készít, de megjelenésben sem az utolsó. Ha nem snassz színben szeretnénk triál bringánkat látni, akkor a Hope fékalkatrészeit több színben is megkaphatjuk.
A villának köszönhetően ennél a modellnél is kiválaszthatjuk, hogy előre tárcsa vagy felni féket kérünk. Amennyiben nem a Hope fék mellett döntünk akkor előre a már jól ismert Magura munkahengereket kapjuk és a Clean saját gyártású fékkarját.Váz szett

Váz:                             Crewkerz Jealousy Ultimate 20”

Villa:                             Crewkerz Karbon 20”


Váz jellemzői
A Crewkerz vázak abszolút profi kategóriát képviselnek. A fejcsőnél való illesztés, a láncvilla alja és a yoke rész ahol több vázcső és számos hegesztés található biztosítja a váz nagyon masszív küllemét, tartósságát és hihetetlen merevségét. A villanyak Taperedes vagyis alul 1.5" felül pedig 1 1/8"-os. Az alsócsőn elhelyezett hajlítás nagy ellenállást biztosít a fejcsőnek, hogy tartós legyen. A váz csak BB30-as hajtásrendszert tud fogadni. A papucs csak a Waw kerékaggyal kompatibilis. A láncfeszítés egy dupla görgővel ellátott feszítő melynek feszességét egy rugó előfeszítése biztosítja. Hatalmas előnye, hogy a feszítőt elég egyszer beállítani és ahogy nyúlik a lánc a feszítő automatikusan feszesen tartja.


Kerekek:   
Első/Hátsó kerékagy: Waw átütő tengelyes kerékagyak 
Első/Hátsó felni:   Waw 28 és 32 lyukas felni
Küllők és küllőanyák: Húzott 1,8-as húzott küllők és piros küllőanyák
Eslő/Hátsó Külsőgumi:            Gekok 20’’ külsőgumik
Belsőgumi: Maxxis belsőgumik
   
Felszereltség:  
Kormánycsapágy: Crewkerz Integrált Tapered 1 1/8” – 1.5” kormánycsapágy
Kormányszár: Crewkerz WAW 150mm x 35º
Kormány: Crewkerz Ultimate Carbon, 108mm emelésű, 720mm széles
Markolat: Waw szivacsmarkolat
Fékek Magura munkahengerek Trialtech fékkarral szerelve
   
Hajtás:  
Középcsapágy: Crewkerz WAW AS30 Középcsapágy
Hajtókar: Crewkerz WAW AS30 160mm hajtókar 
Pedál: Crewkerz WAW szimplakeretes pedál
Racsni: Crewkerz 135.9 racsni, 18T
Racsnivédő: Crewkerz WAW Bashguard
Fogaskerék: Crewkerz acél fogaskerék, 12T
Lánc: KMC 610HX
Láncfeszítő: Crewkerz integrált láncfeszítő