Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Echo integrált középcsapágy - acél

Ár:
14.990 Ft
13.990 Ft
Kedvezmény: 7%
Cikkszám: EU1045
Várható szállítás: 2021. szeptember 28.
Szállítási díj: 1.500 Ft
Elérhetőség: Azonnal szállítjuk

Leírás és Paraméterek

ATTN: nem kompatibilis a normál 1.37 "X24T BB csövekkel.
Az alsó ISIS középcsapágy hagyományos csapágyazású. A tengely erős, de a csapágyak nagyon gyengék, a golyók túl kicsik. Nem javasoljuk, hogy a triál versenyzők ezt használják verseny,illetve gyakorlás közben.

A középső az ECHO TR ISIS BB. Nagyobb golyók vannak a csapágyakban, de a csapágyak a tengelyteret használják ki. Tehát a tengely nem túl erős. A csapágyak túl közel vannak a középponthoz. Ez megnöveli a törött tengelyek kockázatát.

Az ECHO integrált BB-n a csapágy sokkal közelebb áll hajtókarokhoz. Ez azt jelenti, hogy a tervezésnek köszönhetően merevebb összhatást tapasztalhatunk. A tengely falát is vastagabbá tették. A végeredmény pedig mégis könnyebb mint az ISIS-es monoblokkok.

ATTN: incompatible with normal 1.37"X24T BB tubes.
The lower one is the sealed bearings style ISIS BB Set. The axle is strong, but the bearings are very weak, the balls are so small. We don't suggest trials riders use these BB for trials riding.

The middle one is the ECHO TR ISIS BB. It has larger balls in the bearings, but the bearings use much of the axle space. So the axle is not very strong. The bearings are also too close to the center. This increases the risk of broken axles.

The top one is our new ECHO integrated BB, the bearing is much closer to the cranks. This means the design is stronger. We also make the walls of the axle thicker. In the end, It's lighter than the middle one.